Kunstlijn Haarlem 2021

Het eerste weekend van november (zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur) Kunstlijn Haarlem. Ik exposeer dit jaar in het historische pand van Mulleners & Mulleners Architecten aan het Kenaupark 25 in Haarlem. Wat is er te bekijken?

https://www.kunstlijnhaarlem.nl/

Textiel in de kunst is weer hot, ik exposeer met prachtige wandkleden geinspirererd door de natuur, verbindende lijnen uit het landschap in textiel.

Ook even de smaak willen proeven van pelgrimeren naar Santiago de Compostella of Rome? Tijdens mijn fietstochten maak ik elke 10 km een foto van de landschapsidentiteit van die plek. Vanaf huis tot eindbestemming pelgrimeren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *